Over ons

over ons websiteOp 2 april 2016 opende in Winterswijk de winkel “Hartje Winterswijk”.De winkel wordt gerund door Marlinde en Mariska, twee jonge frisse meiden die met enthousiasme en plezier in deze leuke winkel staan.

Marlinde en Mariska kennen elkaar al van de basisschool in Capelle aan den IJssel. Nadat ze beide hun middelbare school diploma hebben gehaald is Marlinde verhuisd naar de veluwe om te studeren voor dierenverzorger. Mariska studeerde in die tijd in Nieuwegein voor facilitair leidinggevende en woonde toen nog thuis. Daarna verhuisde zij naar Arnhem om verder te studeren.

Na deze tijd van studeren is het idee van Hartje Winterswijk ontstaan, deze uitdaging grepen de meiden met twee handen aan. Hartje Winterswijk is het beste te omschrijven als een creatieve woonwinkel. De winkel staat in het teken van de Chalk Paint™ van Annie Sloan, dit is ook te zien in het interieur. Naast de producten van Annie Sloan worden er ook haak- en breigaren van Drops en andere leuke kook- en woonspulletjes verkocht. Hartje Winterswijk verzorgt ook verschillende workshops. Deze gaan over de verschillende verftechnieken van de Chalk Paint. In de toekomst zullen er nieuwe workshops bij komen, houd daarvoor de facebook pagina in de gaten.

Onze winkel

Hartje Winterswijk
Ratumsestraat 24
7101 MV Winterswijk
  +31 (0)543 - 45 09 27